Oud en Nieuw tagNieuws

Oud en nieuw tag 2019

Yeah! Een nieuw jaar. Betty Bond gaat weer vaker verschijnen in je blogroll 😃 Iedere week komt er een artikel online. Dit kan gaan over Fashion, Beauty en Lifestyle. Het bloggen is een hobby van mij. Naast bloggen houd ik van hardlopen. Ook artikelen hierover zullen verschijnen. Laat mij weten wat je graag nog meer wilt zien. Alvast heel veel plezier op mijn blog!

Oudjaar 2018

Wat is je leukste moment van 2018

In november 2018 ben ik twee weken naar Bali geweest. Het was een rondreis en heb heel veel verschillende plekken gezien. Super leuke mensen ontmoet waar ik nu nog contact mee heb. Na deze vakantie was ik weer helemaal uitgerust.

Wat is je meest gebruikte beauty product van 2018?

Ik gebruik niet heel veel make-up. Alleen als ik naar werk ga of leuke afspraken heb, doe ik make-up op. Wanneer ik pukkels heb en zo weinig mogelijk make-up wil op doen, gebruik ik de poeder van Maybelinne New York. Dat help me nog enigszins toonbaar de straat op te gaan.

Welke grote les heb jij geleerd in 2018?

VOLHOUDEN. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Iedere keer begin ik ergens aan. Zodra ik ergens onzeker over wordt, stop ik ermee. Dat is dus niet de bedoeling. Een grote les voor in het nieuwe jaar.

Welke 3 blogposts waren het populairst op jouw blog in 2018?

Het afgelopen jaar heb ik niet zoveel geblogd als ik had gewild. Op een bepaald moment ben ik er mee begonnen. Kort daarna heb ik de artikelen weer verwijderd. Erg jammer, maar ik ga in de herkansing.

Wat is het leukste ding dat je voor je blog hebt mogen doen in 2018?

Het maken van lijsten vind ik leuk om te doen. Het kost enorm veel tijd. Als je eenmaal een lijst hebt, is het super handig. Zo had ik vorig jaar een lijst gemaakt met allemaal kledingmerken. Dat zijn er veel te veel om één voor één handmatig in te typen. Wil jij ergens een handige lijst van? Laat het me weten!

Nieuwjaar 2019

Het nieuwe jaar zit nog vol verrassingen. Voor deze blog heb ik een aantal doelen voor ogen om naar toe te werken.

Wat zijn de plannen met je blog voor 2019?

Betty Bond wil ik weer nieuw leven inblazen. Dat houdt in dat ik vaker ga bloggen. Verschillende soorten content maken en het imperium Betty Bond vergroten. Naast blogs wil ik meer doen met afbeeldingen. De afbeeldingen verzamel ik via mijn Pinterest pagina of heb ik zelf gefotografeerd.

Wat zijn je doelen voor 2019?

Een echt doel heb ik nog niet. In de loop van de tijd zie ik wel wat hoe en wat. Voor nu is het gewoon aanwezig zijn op het online platform.

Nog niet. De beauty trends houd ik niet zo bij. Ik ben meer bezig om er leuk uit te zien. Dat doe ik op gevoel. Als ik het maar leuk vind dan is het goed. Als ik een trend leuk vind, volg ik die wel.

Wat wil je anders doen in 2019 op blog gebied?

Frequenter bloggen. In het begin is het minimaal één keer in de week. Hiermee leg ik de lat niet hoog voor mezelf en blijf ik het leuk vinden. In de loop van de tijd kan ik kijken wat ik nog meer online kan zetten

Je mag deze Oud en Nieuw tag overnemen op je eigen blog. Laat weten in de reacties wat je er van vindt 🙂

Lees meer interessante artikelen over beauty fashion en lifestyle

Ninglinspo - wandeling

Ninglinspo – wandeling

De Ninglinspo is de enige bergrivier en is een unieke wandeling in de Ardennen. Gelegen in het zuiden van de Ardennen

Lees verder
Alles uit de kast!

Alles uit de kast!

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd om je kledingkast uit te zoeken. Sommige kledingstukken pas je misschien niet meer of draag je niet en kun je verkopen.

Lees verder
Oud en Nieuw tag

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Nieuws

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s