Slaapkamer inrichtenHome

Slaapkamer inrichten

Ik neem jullie mee bij de inrichting van mijn slaapkamer. De slaapkamer is 10 m² en is nog helemaal leeg. Een goed moment om de slaapkamer mooi in te richten naar mijn eigen smaak. In de kamer is een inbouwkast aanwezig van 1 meter breed. In dit artikel laat ik jullie zien wat mijn smaak is en leuke ideeën om een slaapkamer in te richten.

Naast een bed en een nachtkastje past er niets anders in de slaapkamer. Om de kamer leuk aan te kleden, ben ik op zoek naar wanddecoratie. Dit kan een poster zijn, maar ook een schap waar leuke foto’s op komen te staan. Verlichting doet ook al wonderen, dus daar kijk ik ook naar.

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inrichten - roze

Deze slaapkamer is heel meisjesachtig met mooi roze details. De spiegel aan de linker kant maakt de kamer groter. Het bed is mooi aangekleed met kussens en sprei. Aan beide zijkanten van het bed zijn dezelfde nachtlampjes. De lichtjes achter het bed maken de slaapkamer gezellig.

Slaapkamer inrichten - druk

Een kleine slaapkamer die heel druk overkomt. Dit komt door de muur die vol is geplakt met kaarten en foto’s. Daarbij staan er ook veel planten op. Het is een knusse kamer, maar voor mij veel te druk.

Slaapkamer inrichten - gezellig

Hele mooie kleine slaapkamer. Veel details, zoals de sprei, foto’s en de muur. De muur met bakstenen staan heel mooi in de kleine kamer. Het breekt de muren. De fotolijstjes zijn door elkaar opgehangen en dat ziet er heel speels uit. Op het nachtkastje kun je ook spullen kwijt, zoals een plant.

Slaapkamer inrichten - simpel

Simpele slaapkamer. De fotolijstjes maken het leuk. Ook deze zijn simpel. De symmetrie in deze slaapkamer spreekt me erg aan. Zelf zou ik meer kleur in de kamer verwerken, maar als basis vind ik dit heel goed. Vanuit hier kun je het naar je eigen smaak maken.

Slaapkamer inrichten - inspiratie

Deze slaapkamer is super mooi. De leuke nachtkastjes, schilderijen en de kleuren. Het past allemaal heel leuk bij elkaar. Voor het bed staat een bankje. Super handig om spullen op te leggen of even op te zitten.

Heb jij leuke tips of ideeën hoe ik mijn slaapkamer gezellig kan maken? Laat het weten in de reacties 🙂

Bron afbeeldingen: Pinterest

Lees meer interessante artikelen over home en leuke lifestyle weetjes

Opruim aanpak

Opruim aanpak

In een paar stappen kun je naar eer en geweten opruimen wat jij maar wilt.

Lees verder
Huishouden de harde cijfers

Huishouden de harde cijfers

Vrouwen besteden gemiddeld ruim twintig uur per week aan het huishouden. dat is meer dan twee keer zoveel als mannen, die tien uur halen. In het oog springend verschil:

Lees verder
Alles uit de kast!

Alles uit de kast!

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd om je kledingkast uit te zoeken. Sommige kledingstukken pas je misschien niet meer of draag je niet en kun je verkopen.

Lees verder
Slaapkamer inrichten

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Home

Getagd als:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s