De combimagnetronHome

De combimagnetron

Een magnetron is een musthave in de keuken. Je kunt er voedsel mee ontdooien, opwarmen en met een combimagnetron kun je ook eten in de oven klaarmaken. Het principe van een magnetron is dat door middel van microgolven de moleculen in het voedsel sneller gaan bewegen, waardoor het voedsel opwarmt.

Handig om op te letten

De inhoud van de magnetron bepaald hoeveel voedsel er in het apparaat kan en hoeveel ruimte de magnetron inneemt. De meeste magnetrons hebben een inhoud tussen de 20 en 36 liter.

Daarnaast het is vermogen belangrijk. Hoe meer watt, hoe sneller de temperatuur stijgt. Het maximale vermogen van de meeste magnetrons is tussen de 700 en 900 watt.

Een magnetron kan verschillende functies hebben. Een voorbeeld is het draaiplateau dat in- en uitgeschakeld kan worden.

Magnetrons kunnen op verschillende manier bediend worden. Er zijn draaiknoppen, toetsen, etc. Ook de uitstraling is anders, zoals de kleur en of de deur links of rechts opent.

De combinatie met een oven

In de combimagnetron zit een hetzelfde verwarmingselement als in een oven. Het voedsel is smakelijker en krokanter dan een magnetron. Met een goede combimagnetron heb je geen aparte oven meer nodig 🙂

De nieuwste magnetrons kunnen bediend worden met een app op de smartphone of tablet. Voordat je thuis komt, kun je alvast de magnetron opwarmen.

Een ander voorbeeld is dat de magnetron de calorieën telt van de maaltijd. Ook worden de suikers, vezels, eiwitten, vet en water geteld.

De laatste ontwikkeling is dat er een infraroodcamera is geïntegreerd. Daarmee kun je zien of de maaltijd al goed opgewarmd is van binnen. Met deze technologie kan ook een app gebruikt worden.

Heb jij goede tips voor het aanschaffen van een combimagnetron? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over home en leuke lifestyle weetjes

Zuinig met gas en stroom

Zuinig met gas en stroom

Het is een vervelende verrassing als je aan het einde van het jaar moet bijbetalen en dat je maandbedrag ook nog omhoog gaat.

Lees verder
Tips om succesvol thuis te werken

Tips om succesvol thuis te werken

Als je thuis kan werken is dat ideaal. Je hoeft niet in de file te staan, je wordt niet afgeleid door collega’s, etc. Soms wil het thuiswerken niet helemaal lukken, omdat je ook daar wordt afgeleid.

Lees verder
Uitzetlijst

Uitzetlijst

Dit is mijn uitzetlijst die gaat helpen bij mijn verhuizing 📦 Op de lijst staan allemaal handige spullen en spullen die ik sowieso nodig heb.

Lees verder
Advertenties
De combimagnetron

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Categorieën:Home

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s