Ik houd van meuk tagLifestyle

Ik houd van meuk tag

In deze tag bespreek ik wat ik leuke tweedehands aankopen. Kringloopwinkels en rommelmarkten vind ik leuk. Er zijn altijd wat spullen die bruikbaar kunnen zijn en een nieuw leven waardig zijn.

Hoe vaak ga je naar de kringloop?

Twee keer in de maand. Het ligt eraan waar ik ben.

Wat is je favoriete kringloop?

De Kringloper in Roosendaal en Etten Leur.

Wat is je grootste tweedehands aankoop?

Toen ik op kamers ging had ik een grote kast nodig. Er past niet veel in zo’n kamertje, dus één grote kast is wel handig. Dan kan je daar alle spullen in doen. Toevallig zag ik op Marktplaats een grote schuifkast. We hebben de kast opgehaald en zelf in elkaar gezet. Ik heb er heel lang plezier van gehad.

Op welke tweedehands aankoop ben je het meest trots?

In mijn woonkamer staan twee ronde tafels, een lage bij de tv en een hoge als eettafel. Het zijn bruine oude en stevige tafels.

Wat was het beste koopje ooit?

Een houten olifant. Ik kom geregeld in de kringloop en dan zie je weleens iets staan dat de week ervoor ook stond. Soms verlagen ze de prijs. Ik zag die olifant staan en die was in prijs verlaagd. Gelijk meegenomen. Het enige dat ontbrak was zijn linker slagtand.

Wat was je slechtste koop ooit?

Mijn slechtste aankoop is een kop en schotel in Chinese stijl. Er zijn veel kop en schotels bij de kringloopwinkel te vinden. Vaak staan er op de Chinese kop en schotel mensen. Deze had dat niet en was eigenlijk niet super speciaal naar mijn mening. Om er toch iets leuks mee te doen, heb ik er een plantje in gezet. De kop en schotel komen zo ook beter tot hun recht.

Wat is jouw beste tweedehands aankoop? Laat het weten in de reacties 🙂 Je mag deze Ik houd van meuk tag’ overnemen op je eigen blog.

Lees meer interessante artikelen over lifestyle en leuke weetjes

Zuinig met gas en stroom

Zuinig met gas en stroom

Het is een vervelende verrassing als je aan het einde van het jaar moet bijbetalen en dat je maandbedrag ook nog omhoog gaat.

Lees verder
Tips om succesvol thuis te werken

Tips om succesvol thuis te werken

Als je thuis kan werken is dat ideaal. Je hoeft niet in de file te staan, je wordt niet afgeleid door collega’s, etc. Soms wil het thuiswerken niet helemaal lukken, omdat je ook daar wordt afgeleid.

Lees verder
De combimagnetron

De combimagnetron

Een magnetron is een musthave in de keuken. Je kunt er voedsel mee ontdooien, opwarmen en met een combimagnetron kun je ook eten in de oven klaarmaken.

Lees verder
Ik houd van meuk tag

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Lifestyle

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s