Ik houd van meuk tagLifestyle

Ik houd van meuk tag

In deze tag bespreek ik wat ik leuke tweedehands aankopen. Kringloopwinkels en rommelmarkten vind ik leuk. Er zijn altijd wat spullen die bruikbaar kunnen zijn en een nieuw leven waardig zijn.

Hoe vaak ga je naar de kringloop?

Twee keer in de maand. Het ligt eraan waar ik ben.

Wat is je favoriete kringloop?

De Kringloper in Roosendaal en Etten Leur.

Wat is je grootste tweedehands aankoop?

Toen ik op kamers ging had ik een grote kast nodig. Er past niet veel in zo’n kamertje, dus één grote kast is wel handig. Dan kan je daar alle spullen in doen. Toevallig zag ik op Marktplaats een grote schuifkast. We hebben de kast opgehaald en zelf in elkaar gezet. Ik heb er heel lang plezier van gehad.

Op welke tweedehands aankoop ben je het meest trots?

In mijn woonkamer staan twee ronde tafels, een lage bij de tv en een hoge als eettafel. Het zijn bruine oude en stevige tafels.

Wat was het beste koopje ooit?

Een houten olifant. Ik kom geregeld in de kringloop en dan zie je weleens iets staan dat de week ervoor ook stond. Soms verlagen ze de prijs. Ik zag die olifant staan en die was in prijs verlaagd. Gelijk meegenomen. Het enige dat ontbrak was zijn linker slagtand.

Wat was je slechtste koop ooit?

Mijn slechtste aankoop is een kop en schotel in Chinese stijl. Er zijn veel kop en schotels bij de kringloopwinkel te vinden. Vaak staan er op de Chinese kop en schotel mensen. Deze had dat niet en was eigenlijk niet super speciaal naar mijn mening. Om er toch iets leuks mee te doen, heb ik er een plantje in gezet. De kop en schotel komen zo ook beter tot hun recht.

Wat is jouw beste tweedehands aankoop? Laat het weten in de reacties 🙂 Je mag deze Ik houd van meuk tag’ overnemen op je eigen blog.

Lees meer interessante artikelen over lifestyle en leuke weetjes

Opruim aanpak

Opruim aanpak

In een paar stappen kun je naar eer en geweten opruimen wat jij maar wilt.

Lees verder
Huishouden de harde cijfers

Huishouden de harde cijfers

Vrouwen besteden gemiddeld ruim twintig uur per week aan het huishouden. dat is meer dan twee keer zoveel als mannen, die tien uur halen. In het oog springend verschil:

Lees verder
Alles uit de kast!

Alles uit de kast!

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd om je kledingkast uit te zoeken. Sommige kledingstukken pas je misschien niet meer of draag je niet en kun je verkopen.

Lees verder
Ik houd van meuk tag

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Lifestyle

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s