Slaapkamer inrichtenHome

Slaapkamer inrichten

Ik neem jullie mee bij de inrichting van mijn slaapkamer. De slaapkamer is 10 m² en is nog helemaal leeg. Een goed moment om de slaapkamer mooi in te richten naar mijn eigen smaak. In de kamer is een inbouwkast aanwezig van 1 meter breed. In dit artikel laat ik jullie zien wat mijn smaak is en leuke ideeën om een slaapkamer in te richten.

Naast een bed en een nachtkastje past er niets anders in de slaapkamer. Om de kamer leuk aan te kleden, ben ik op zoek naar wanddecoratie. Dit kan een poster zijn, maar ook een schap waar leuke foto’s op komen te staan. Verlichting doet ook al wonderen, dus daar kijk ik ook naar.

Slaapkamer inspiratie

Deze slaapkamer is heel meisjesachtig met mooi roze details. De spiegel aan de linker kant maakt de kamer groter. Het bed is mooi aangekleed met kussens en sprei. Aan beide zijkanten van het bed zijn dezelfde nachtlampjes. De lichtjes achter het bed maken de slaapkamer gezellig.

Slaapkamer inspiratie 1
Slaapkamer inspiratie

Een kleine slaapkamer die heel druk overkomt. Dit komt door de muur die vol is geplakt met kaarten en foto’s. Daarbij staan er ook veel planten op. Het is een knusse kamer, maar voor mij veel te druk.

Slaapkamer inspiratie 2
Drukke kleine slaapkamer

Hele mooie kleine slaapkamer. Veel details, zoals de sprei, foto’s en de muur. De muur met bakstenen staan heel mooi in de kleine kamer. Het breekt de muren. De fotolijstjes zijn door elkaar opgehangen en dat ziet er heel speels uit. Op het nachtkastje kun je ook spullen kwijt, zoals een plant.

Slaapkamer inspiratie 3
Gezellige slaapkamer inspiratie

Simpele slaapkamer. De fotolijstjes maken het leuk. Ook deze zijn simpel. De symmetrie in deze slaapkamer spreekt me erg aan. Zelf zou ik meer kleur in de kamer verwerken, maar als basis vind ik dit heel goed. Vanuit hier kun je het naar je eigen smaak maken.

Slaapkamer inspiratie 4
Simpele slaapkamer inspiratie

Deze slaapkamer is super mooi. De leuke nachtkastjes, schilderijen en de kleuren. Het past allemaal heel leuk bij elkaar. Voor het bed staat een bankje. Super handig om spullen op te leggen of even op te zitten.

Slaapkamer inspiratie 5
Slaapkamer inspiratie

Heb jij leuke tips of ideeën hoe ik mijn slaapkamer gezellig kan maken?

Volg Betty Bond voor meer interessante artikelen over Beauty, Fashion en Lifestyle. Laat in een reactie weten wat je van dit bericht vindt.

Bron afbeeldingen: Pinterest

Categorieën:Home

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s