Beauty tips voor aankomende bruiden

Iedere bruid is anders. De ene heeft een klassieke stijl, de ander juist modern. Terwijl een ander voor extravagant gaat. Alle bruiden hebben één ding gemeen en dat is dat ze er allemaal op hun allermooist uit zien op hun huwelijk. Lees snel verder voor goede tips tijdens jouw mooiste dag van je leven.

De gouden regel voor bruiden is: blijf que kledingstijl, haar en make-up dicht bij jezelf. Iedere bruid is weer anders. Hieronder staan een aantal tips die je helpen.

 • Ga voor een proefkapsel en make-up. Je wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan op je trouwdag.
 • Denk ook aan je toekomstige echtgenoot. Ga voor een make-up waarvan je zeker weet dat je partner het ook mooi zal vinden.

Straal op je grote dag!

 • Ga een week voor je trouwdag naar de schoonheidsspecialist en de zonnebank. Doe het niet op het allerlaatste moment.
 • Bij een bruidsjurk die strak en glad om het lichaam valt, is het mooi om een sprekende make-up aan te brengen.
 • Ga voor veilig en kies voor waterproof producten. Er wordt zeker een traantje weggepinkt als jij het jawoord uitspreekt.
 • Het is een trend om wimperextensions te dragen. Als je hiervoor kiest, laat ze twee weken vooraf zetten. Dan heb je genoeg tijd om te kijken of ze bevallen of niet.
 • Als je gaat voor nep wimpers, ga dan voor losse stukjes in plaats van voor één strip. Tranen kunnen de lijm namelijk verweken, waardoor de strip geheel of gedeeltelijk kan loslaten. Waterproof hechtmiddel en individuele wimpers kunnen dat voorkomen.

Poeder

 • Poeder je gezicht af met matterende poeder. Dit zorgt er voor dat je make-up langer blijft zitten. Het zorgt er ook voor dat je op foto’s niet glimt.
 • Gebruik wat lipgloss als finishing touch. Zom hebben je om te zoenen en ziet er extra shinny uit.
 • Een fixerende spray zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Zelfs bij een regenbui of op het moment dat je moet wenen. Zodra je make-up is aangebracht, spuit je heel licht de fixerende spray over je gezicht. Doe dat vanaf 20-30 cm afstand. Je ziet er de hele dag stralend uit.
 • Ga je voor een gekleurde bruidsjurk? Daar kan best een gewaagde make-up en haarstijl bij. Maak het niet té gek. Je wilt je niet schamen als je tien jaar later de foto’s terug kijkt.

Ben jij binnenkort de bruid? Deze tips helpen om jouw huwelijk een waar sprookje te maken. Laat in een reactie weten wat je van de tips vindt! 🙂

Bron afbeeldingen: Pinterest

Lees meer interessante artikelen over beauty en leuke make-up weetjes

IJdel met een schoon geweten

IJdel met een schoon geweten

Het aantal beauty merken dat aan groen en verantwoord doet, blijft toenemen.  … More IJdel met een schoon geweten

Lees meer
Wereldvoeten

Wereldvoeten

Waar je ook gaat staat of shopt, weinig zo fijn als een uitgebreide pedicure (zonder streng kijkend type in witte jas, met fijne crèmes en lak voor in de sandaal). … More Wereldvoeten

Lees meer
Beauty tips voor aankomende bruiden

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s