Tips om slanker te lijkenOutfit

Tips om slanker te lijken

Je kunt zo je dagen hebben dat je er toch wat slanker uit zou willen zien. Dit wil niet zeggen dat je dik bent. Je hebt gewoon even zin in een wat slanker figuur. Treur niet, je kunt hiervoor genoeg trucjes gebruiken.

Draag de juiste maat

Oversized kleding laat je dikker lijken, tenzij je dun bent. Strakke kleding is daarom goed voor het vollere lichaam. Tip: Door een pencil skirt lijk je dunner vanwege het accent op de taille.

Draag helemaal hetzelfde

Het kan hier gaan om een print of kleur. Als je één kleur draagt lijk je langer en slanker. De aandacht zal sneller naar de kleur of print gaan, waardoor het lichaam minder snel zal worden gezien. Kleine printjes zijn zeker aan te raden, deze laten het lichaam nog slanker lijken.

Accentueer de taille

Golden tip: Black, black, black!

Een peplum bijvoorbeeld, het creëert een zandloperfiguur. Je zou denken dat dit je niet slank laat lijken, terwijl het wel zo is. Je creëert een mooie taille. Als je een slanke taille hebt, gaat men er ook meteen vanuit dat je hele lichaam slank is.
Ook een typisch jaren vijftig jurk accentueert de taille. Het gaat hierbij om een jurk die strak bij de borsten en taille zit, na de heupen loopt het jurkje wijder uit. De reden dat deze vaak werd gedragen is onder andere de accentuatie van de slanke taille. En het ziet er prachtig vrouwelijk uit.

Corrigerend ondergoed

We dragen het stiekem bijna allemaal weleens. Je lichaam lijkt er mooier door. Daarnaast gebruiken zelfs beroemde mensen dit voor de illusie van een slanker lichaam.

Don’t forget: Wees blij met je lichaam, er slanker uit willen zien mag voor een dagje.

Hoe probeer jij je slanker te kleden? Deel jouw tips in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over outfits en leuke mode weetjes

Soorten rokken

Soorten rokken

Er zijn verschillende soorten rokken. Van een ballonrok tot aan een minirok.

Lees meer
De jaren 50

De jaren 50

Prada zorgt ervoor dat we er net zo fatsoenlijk uitzien als in de fifties. Met een vleugje leer en een toefje skin oogt het allemaal stiekem wat frivoler.

Lees meer
Zo wordt je stijlvol oud

Zo wordt je stijlvol oud

Je wordt ouder of je het nu leuk vindt of niet. Je jeugd mag je ontglippen. Als je voor jezelf zorgt, hoeven je uiterlijk en levenslust dat niet te doen.

Lees meer
Tips om slanker te lijken

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Outfit

Getagd als:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s