4 Engelse lifestyle blogs om te volgenLifestyle

4 Engelse lifestyle blogs om te volgen

Van fashion en beauty tips tot het tips geven over relaties en het decoreren van je huis. Deze vier Engelse lifestyle blogs zijn een tip om te volgen.

It’s Overflowing

Wil je graag wat ideeën over het decoreren van je huis? Dan is It’s Overflowing de perfecte blog om te volgen. Aimee Lane schrijft geweldige artikelen en geeft inspiratie op het gebied van het geven van tips over het stijlen van je huis.
Zelf geeft ze ook huis tours. Loop je dus vast met het inrichten? Dan kan je genoeg inspiratie opdoen op haar blog.

The Pioneer Woman

The Pioneer Woman is een blog voor iedere vrouw. Op de blog geeft Ree Drummond fashion tips, diy’s en laat ze zien hoe je van city girl veranderd naar een echte country vrouw.

A House in the Hills

Sarah Mora is niet alleen fotograaf, maar ook honden stylist, kok, interieur designer en reiziger. Daarnaast blogt ze ook nog op haar blog A House in the Hills. Op haar blog staan makkelijke recepten om te maken, artikelen over reizen en stijl.

Womenosophy

Op de blog Womenosophy kan je van alles en nog wat lezen. Van diy en dieet tips naar relatie advies en motivatie tips. Wil je jouw levensstijl omgooien? Dan is Womenosophy echt iets voor jou. Womenosophy is een plek voor iedereen die wil leren om gelukkiger te leven. Daarnaast staan er tips op het gebied van beauty, dieet, fitness, carrière, gezondheid en andere leerzame onderwerpen.

Ken jij andere leuke blogs om te volgen? Laat het hier in de reacties weten 🙂

Volg Betty Bond voor meer interessante artikelen over Beauty, Fashion en Lifestyle. Laat in een reactie weten wat je van dit bericht vindt.

Bron afbeeldingen: Pinterest

Categorieën:Lifestyle

Getagd als:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s