Fashion trends bijhoudenTrends

Fashion trends bijhouden

Fashion trends veranderen iedere keer. Ik vind het dan ook lastig om ze te blijven volgen. Het liefst ben ik van iedere trend op de hoogte. Deze tips gaan je erbij helpen. Wanneer iets trendy is, hoef je die niet gelijk te volgen. Doe wat goed voelt šŸ˜‰

Volg fashion bloggers

Fashion bloggers zijn onmisbaar voor mode merken. Ze kijken kritisch naar de trends en starten soms een trend. Volg jouw favoriete bloggers om ze te volgen op het gebied van fashion. Je weet precies wat er nog komen gaat en wat de trend van de dag is.

Volg online influencers

Naast fashion bloggers zijn er nog meer online influencers. Tegenwoordig is YouTube hot and happening. Ook daar komen zeker trends voorbij. Volg jouw favoriete YouTuber om te zien waar hij/zij zich mee bezig houdt.

Magazines

De modebladen houden iedere trend bij. Denk aan de Vogue die de September Issue heeft. Vaak geven ze ook uitleg waar je de items goedkoper kunt krijgen en leuke combinaties.

Volg Fashion Week

Fashion Week is over de hele wereld te volgen. Van Amsterdam tot aan Milaan en New York. Online komen er veel foto’s en filmpjes voorbij van de catwalk. Bezoekers schrijven hun recensies vaak online in blogs of in magazines. Je kunt dan al de aankomende trends in de gaten houden. Er komen ook veel celebs op af en die wil je zien!

Fashion trend bijhouden - celebs

Celebs

Over celebs gesproken. Volg jouw favoriete celebs online om bij te houden waar ze zich mee bezig houden. Vaak zijn hun de voorlopers van nieuwe trends. Leuk om inspiratie op te doen voor je eigen outfits.

Hoe volg jij de trends? Heb je nog meer tips die ik kan toevoegen? Laat het weten, zodat we die erbij kunnen zetten.

Volg Betty Bond voor meer interessante artikelen over Beauty, Fashion en Lifestyle.Ā Laat in een reactie weten wat je van dit bericht vindt.

Bron afbeeldingen: Pinterest


  Categorieën:Trends

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s