Vooruit jij mag stralen!

Wil je jezelf goed in je vel voelen? Dat is heel eenvoudig, stop gewoon met jezelf te vergelijken met andere personen. Het maakt niet uit of je puistjes, kleine borsten, een dik achterwerk, onhandelbaar haar, of wat dan ook hebt. We hebben allemaal wel iets waar we niet zo tevreden over zijn. Het belangrijkste is jezelf te aanvaarden als één geheel van binnen én van buiten. Prijs je unieke schoonheid en zeg ‘doei’ tegen alle negatieve gedachten.

Hoe meer je beseft wat voor effect jouw schoonheid heeft op je huid, energie, haar, humeur, karakter, etc. hoe meer je voordeel kunt halen uit de hulpmiddelen, tips en technieken. 

Je bent een schoonheid

Elke persoon op deze planeet heeft natuurelementen lucht, vuur en aarde in zijn lichaam en psyche.

Lucht regeert over de longen, het verstand de openingen en holtes in het lichaam, het zenuwstelsel, de bloedsomloop en de ademhaling. Vuur controleert onze impulsen voor honger en dorst, het doen glanzen van ogen en huid, het bloed en de spijsvertering en de schommelingen van onze lichaamstemperatuur. Ten slotte bestuurt het natuurelement aarde alle vloeistoffen in het lichaam, het bestuurt de slaap evenals kracht en uithoudingsvermogen en het geeft structuur in de vorm van onze weefsels en spieren.

Niemand is zuiver lucht, zuiver vuur of zuiver aarde. Ieder van ons is gevormd door de drie verschillende elementen en zijn controleren alle vitale functies van het lichaam en de psyche. Wat ons echter individueel verschillend maakt, is de unieke mengeling van de drie elementen in ons gestel.

Bij de meeste mensen zal één natuurkracht domineren. Door het kennen van jouw schoonheid type weet je hoe je jouw huid, lichaam en haar in balans kunt houden.

Hoe zorg jij ervoor dat jij jouw schoonheid accepteert? Laat het weten in de reacties 🙂

Volg Betty Bond voor meer interessante artikelen over Beauty, make-up en haar.

Bron: Goldstein, N. (2009). Beauty Boek. Aartselaar, België: Zuidnederlandse Uitgeverij N.V.

Lees meer weetjes over beauty en persoonlijke verzorging.

Wereldvoeten

Wereldvoeten

Waar je ook gaat staat of shopt, weinig zo fijn als een uitgebreide pedicure (zonder streng kijkend type in witte jas, met fijne crèmes en lak voor in de sandaal). … More Wereldvoeten

Beoordeel dit:

Fresh hair

Fresh hair

Haar dat mooi valt, glanst en lekker aanvoelt: het staat hoog genoteerd in het mission statement van de gemiddelde vrouw. … More Fresh hair

Beoordeel dit:

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.