Zo wordt je stijlvol oud

Je wordt ouder of je het nu leuk vindt of niet. Je jeugd mag je ontglippen. Als je voor jezelf zorgt, hoeven je uiterlijk en levenslust dat niet te doen.

  • Hoe oud je ook bent, zorg voor je geest, lichaam en huid. Probeer goed te eten en veel te bewegen, gebruik vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème en let op de gevoelige plekken rond je ogen.
  • Luister naar je lichaam. Lichamen veranderen met de jaren, dus verwacht niet dat je stofwisseling op dezelfde manier met junkfood omgaat als vroeger.
  • Draag kleding die bij je leeftijd hoort en goed past. Vind je dat lastig, vraag dan om advies in een kledingzaak. Het geld dat je daarna uitgeeft is het dubbel en dwars waard.
  • Je huid en gezicht veranderen als je ouder wordt en die glitter make-up die je op je 25e droeg, kan nu niet meer. Als je niet weet wat je moet dragen, maak dan een afspraak met een schoonheidsspecialiste. Zij zal je helpen geschikte make-up te vinden en laten zien hoe je die gebruikt.
  • Accepteer je leeftijd, maar probeer met mensen van alle leeftijden om te gaan. Zo heb je een ruimere en interessante blik op het leven.
  • Stop nooit met het onderhouden van vriendschappen en het doen van wat je leuk vindt. Leer nieuwe dingen, ga reizen. Je hersenen worden niet oud als je ze in vorm houdt.
  • Als je ouder worden naar vindt, is het enige wat je kunt doen uitzoeken waarom dat zo is. Misschien raak je je oude gewoontes kwijt en is het tijd om dingen te veranderen: relaties, gezonder leven, misschien zelfs een andere baan Wees niet verbaasd als de dingen die je leuk vond niet meer voldoen, pas je leeftijd aan aan de wijzere, rijpere persoon die je bent geworden.

Stijlvol zijn gaat niet om modieuze kleren maar om jouw eigen unieke stijl. Gaan deze tips jou helpen om stijlvol oud te worden? Laat het weten in de reacties 🙂

Volg Betty Bond voor meer interessante artikelen over mode, accessoires, outfits en trends.

Bron: V., & Kalb, A. (2010). Vrouwenzaken (1ste editie). New York, Verenigde Staten: Macmillan Publishers.

Lees meer interessante informatie over mode.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.