Mode trends bijhoudenTrends

Mode trends bijhouden

Mode trends veranderen iedere keer. Ik vind het dan ook lastig om ze te blijven volgen. Het liefst ben ik van iedere trend op de hoogte. Deze tips gaan je erbij helpen. Wanneer iets trendy is, hoef je die niet gelijk te volgen. Doe wat goed voelt 😉

Volg mode bloggers

Fashion bloggers zijn onmisbaar voor mode merken. Ze kijken kritisch naar de trends en starten soms een trend. Volg jouw favoriete bloggers om ze te volgen op het gebied van fashion. Je weet precies wat er nog komen gaat en wat de trend van de dag is.

Volg online influencers

Naast fashion bloggers zijn er nog meer online influencers. Tegenwoordig is YouTube hot and happening. Ook daar komen zeker trends voorbij. Volg jouw favoriete YouTuber om te zien waar hij/zij zich mee bezig houdt.

Magazines

De modebladen houden iedere trend bij. Denk aan de Vogue die de September Issue heeft. Vaak geven ze ook uitleg waar je de items goedkoper kunt krijgen en leuke combinaties.

Volg Fashion Week

Fashion Week is over de hele wereld te volgen. Van Amsterdam tot aan Milaan en New York. Online komen er veel foto’s en filmpjes voorbij van de catwalk. Bezoekers schrijven hun recensies vaak online in blogs of in magazines. Je kunt dan al de aankomende trends in de gaten houden. Er komen ook veel celebs op af en die wil je zien!

Celebs

Over celebs gesproken. Volg jouw favoriete celebs online om bij te houden waar ze zich mee bezig houden. Vaak zijn hun de voorlopers van nieuwe trends. Leuk om inspiratie op te doen voor je eigen outfits.

Hoe volg jij de trends? Heb je nog meer tips die ik kan toevoegen? Laat het weten in de reacties 🙂

Bron afbeeldingen: Pinterest

Lees meer interessante artikelen over trends en leuke mode weetjes

Trend: Paperbag-broek

Trend: Paperbag-broek

Deze broek met een geplooide taille heeft vaak ook nog een strik.

Lees verder
Trend: puffer coat

Trend: puffer coat

Het is de klassieke donsjack in een nieuw jasje. Denk aan oversized, ultrakort of extra lang, details als ritsen of een grote kraag en trendy kleuren als nachtblauw, roestbruin of ceylongeel.

Lees verder
Mode trends bijhouden

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Trends

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s