Gloss? All over!Make-up

Gloss? All over!

Glossy lippen kent iedereen. Maar een glans-look voor de ogen en wangen? Easy!

Glossy lippen kent iedereen

Ultraglans voor de ogen

Deze oogopslag laat je niet meer los: een oogmake-up met een glossy finish. Simpelweg betoverend.Een glanzende basis in spannende aqua tonen maakt de look compleet. Zo werkt het: eerst ooglid, ooghoek en de helft van de bovenste wimperrand met oogschaduw in turquoise accentueren. Trek dan een lijntje langs het onderste ooglid met een eyeliner in een bijpassende kleur. Breng vervolgens transparante gloss aan op het complete bovenste ooglid. Werk met de vingers of een vlak penseel, zodat de oogschaduw niet vervaagt. Tot slot nog een waterproof mascara op de wimpers en u bent klaar om te shinen.

Insider beauty tip: Laat de oogschaduw eens achterwege voor een natuurlijk, maar betoverend effect.

De perfecte match: glossy eyes en lips

Een onweerstaanbare statement loog: ogen, lippen en wangen glanzen in op elkaar afgestemde kleuren. Zo komt deze intense look tot stande: gebruik eerst een oogschaduwbase, zodat de vloeibare textuur beter blijft zitten. Laat het bovenste ooglid stralen met een gloss in een koraalrode kleur. Breng vervolgens boven de arcadeboog tot net onder de wenkbrauw kersenrode gloss aan. Creëer een cat-eye-vorm met de koraalkleurige gloss. Stift als finishing touch de lippen in een knalrode kleur.

Insider beauty tip: Breng voor een harmonische overgang wat lipgloss aan op de wangen en vervaag dit met je vingertoppen.

Shiny style voor de lippen en wangen

Gloss staat garant voor glow, en niet alleen voor de lippen. Een vleugje lipgloss in een subtiel rosé, decent nude of met een transparante textuur wordt als highlighter op de jukbeenderen aangebracht. Dit zorgt voor een trendy wet-look. ‘s Avonds mag het nog iets meer glamour zijn? Met een gloss met glinsterende en glanzende deeltjes vorm je het stralende middelpunt op een feest, gala of evenement. Breng de gloss op zowel de wangen als de lippen aan, voor een harmonisch maar spectaculair resultaat.

Insider beauty tip: Gebruik uitsluitend romige texturen (bijvoorbeeld BB-cream), zodat de glossy wangenlook zich met de base versmelt.

Hoe doe jij een shiny look maken? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over make-up en leuke beauty weetjes

Mode trends bijhouden

Mode trends bijhouden

Mode trends veranderen iedere keer. Ik vind het dan ook lastig om ze te blijven volgen. Het liefst ben ik van iedere trend op de hoogte. Deze tips gaan je erbij helpen. Wanneer iets trendy is, hoef je die niet gelijk te volgen. Doe wat goed voelt 😉

Lees verder
Trend: puffer coat

Trend: puffer coat

Het is de klassieke donsjack in een nieuw jasje. Denk aan oversized, ultrakort of extra lang, details als ritsen of een grote kraag en trendy kleuren als nachtblauw, roestbruin of ceylongeel.

Lees verder
Gloss? All over!

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s