Signature styleMake-up

Signature style

Van mat tot glanzend: statement-lippen geven je leven kleur.

Nieuwe color-code

Plum, aubergine, Bourgondisch rood: kleuren op de lippen de dienst uit. Een donkere ‘bold lip’-look is glamoureus, extravagant en veelzijdig. Maak hierbij een keuze uit twee verschillende stijlen: ultramat voor een elegant-dramatisch finish of extra glanzend voor een verleidelijke touch.

Welke variant je ook kiest: er is lef voor nodig, want een donkere lippenstift is ook een tikje gevaarlijk. Netjes aanbrengen is een must. Het vergt vaak wat oefening, maar met het volgende stappenplan kan er niets meer misgaan.

Step by step

  1. Prep: Verzorgde lippen zijn een voorwaarde voor intense kleuren. Geef uw lippen eerst een grondige scrubbeurt. Een lip primer maakt de lippen mooi glad en de lippenstift blijft er ook nog eens langer door zitten.
  2. Style: Volg met een bijpassende lipliner de contour van uw lippen. Bij smalle lippen tekent je het randje subtiel (!) iets buiten de mond. Breng met een lippenseel twee lagen lippenstift aan. Verwijder overtollige lippenstift tussendoor met een tissue.
  3. Finish: Voor een extra matte look houdt je de tissue tegen je lippen. Vervolgens brengt je langs de rand met een dun penseel wat concealer aan, zeer glossy texturen lopen dan niet. Goed naar buiten blenden!

Gebruik jij liever mat of glanzend op je lippen? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over make-up en leuke beauty weetjes

Tips en trucs voor opmaken

Tips en trucs voor opmaken

Handige tips en trucs om jezelf nog mooier te maken bij het opmaken.

Lees meer
Koraalrood

Koraalrood

Zachte uitstraling, blanke huid en afstekende koraal rode lippen. Dit is de make-up voor een party.

Lees meer
Face oil

Face oil

Er zit meer glow in make-up producten. Olie kan je helpen om stralend voor de dag te komen.

Lees meer
Signature style

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s