Innovatieve maskersBeauty

Innovatieve maskers

De nieuwe verzorgende extra’s zijn individueel, innovatief en #instaready. Check.

Multi-beauty

Moderne maskers kunnen (bijna) alles. Als cleansing reduceren ze talg en zuiveren en verfijnen ze de poriën. Hun werking is zeer intensief. Als pure masker behandeling zorgen effectieve substanties, zoals groene thee, algen of hyaluronzuur voor een gladdere huid. Maar de maskers kunnen nog meer: ze voelen, regenereren, kalmeren en vitaliseren de huid. De inhoudsstoffen zijn sterk geconcentreerd en kunnen dankzij de speciale textuur en de vernieuwende formules bijzonder diep in de huid trekken.

Sleeping mask

Slaap je mooi! Dit masker brengt je aan voordat je naar bed gaat. De clou: niet verwijderen voor de nacht, maar gewoon laten zitten. De softe texturen hechten zich aan de huid en laten niet af op het kussen. De dunne hydraterende laag beschermt ‘s nachts tegen uitdroging. De werkzame bestanddelen stimuleren de regeneratie. Het resultaat: opstaan en er stralend uitzien!

Lace mask

Eerste hulp voor een frisse uitstraling? Oogmaskers die lijntjes, donkere kringen en wallen onmiddellijk verzachten. De nieuwste hype, naast patches van hydrogel en biocellulose: fijne kant. Dit masker is gedrenkt in werkzame bestanddelen. Het verzorgt en ziet er ook nog eens mooi uit. Cool alternatief: de combi patches. Deze bedekken meer dan alleen de huid rond de ogen en geven de zogenaamde ‘apple zone’ een lifting.

Peel-off mask

In een handomdraai een mooi huid: dat is waar het om draait bij een peel-off-masker. Na het drogen wordt het masker zachtjes van de huid verwijderd. De huid wordt zo in één keer bevrijd van vuil, fijnstof, losse huidschilfertjes en overtollige talg. De behandeling voorkomt een onzuivere huid. De poriën worden effectief gereinigd, waardoor de verzorgende bestanddelen goed hun werk kunnen doen.

Wat voor masker gebruik jij? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over beauty en leuke weetjes

Tips en trucs voor opmaken

Tips en trucs voor opmaken

Handige tips en trucs om jezelf nog mooier te maken bij het opmaken.

Lees meer
Zentastic

Zentastic

Gewichtloos ronddobberen in een mini-zwembad van 35॰C, terwijl een watsu-therapeut het laatste spoortje stress weet weg te masseren.

Lees meer
Koraalrood

Koraalrood

Zachte uitstraling, blanke huid en afstekende koraal rode lippen. Dit is de make-up voor een party.

Lees meer
Face oil

Face oil

Er zit meer glow in make-up producten. Olie kan je helpen om stralend voor de dag te komen.

Lees meer
Innovatieve maskers

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s