Pure magieBeauty

Pure magie

De nieuwste cleansers zijn ware meesters in metamorfoses. Gemeenschappelijke factor: ze maken de huid betoverend schoon.

Multitasker: gel + olie + melk

Hetzij waterproof, hetzij longlasting: deze slimme formule weet wat hem te doen staat. Op het droge gezicht verandert de gel in olie. Water transformeert de olie vervolgens in een romige reinigingsmelk van het gezicht.

Zuiverende kracht: olie + melk

Je draagt graag oogschaduw? Maar het verwijderen van de make-up bevalt je minder? Met de make-up remover van olie en melk is de huid snel schoon. De reinigingsolie versmelt als het ware zelfs met waterproof make-up. Bij het afspoelen met water ontstaat er een melkachtige emulsie.

Drie-fasen-power: Gel + olie + face wash

Een softe reiniging is extra belangrijk voor een gevoelige huid. Deze gel is licht en luchtig en belast de huid niet. Bij het aanbrengen verandert de gel in olie (perfect voor de droge huid) en bij het afspelen in een hydraterende face wash.

Veelzijdig dreamteam

Honing is de ultieme power stof wanneer het om beauty uit de natuur gaat. Bijzonder effectief is de super-de-luxe versie: gelée royale van de bijenkoningin. Deze cleanser bevat beide verzorgende weldoeners: honingextract voedt de huid en geeft hem een gezonde uitstraling. Gelée royale levert waardevolle vitamines, mineralen en aminozuren en hydrateert de huid nog eens extra. In combinatie met de reinigende formule zuiveren beide bestanddelen de huid poriën diep en voorkomen irritaties. Honing-beauty, so sweet!

Alles helder

Oliën vallen niet meer weg te denken uit de beautywereld. Dat is niet voor niets. Ze maken de huid namelijk grondig schoon. Ze binden zich aan olieachtige bestanddelen en verwijderen vuil, make-up en zonnecrème compleet. Bovendien herstelt olie de balans van de huid. Droge huid wordt tijdens de reiniging verzorgd en bij een vettige huid wordt de productie van sebum gereguleerd.

Extra tip: de ‘double cleansing’ methode is bijzonder grondig. Als eerste reinigt een olie de huid grondig. Vervolgens maakt een cleanser met een zachtere formule, zoals een gel of mousse, de huid poriën diep schoon.

Welke cleanser gebruik jij om gezicht te verzorgen? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over beauty en leuke weetjes

Tips en trucs voor opmaken

Tips en trucs voor opmaken

Handige tips en trucs om jezelf nog mooier te maken bij het opmaken.

Lees meer
Zentastic

Zentastic

Gewichtloos ronddobberen in een mini-zwembad van 35॰C, terwijl een watsu-therapeut het laatste spoortje stress weet weg te masseren.

Lees meer
Koraalrood

Koraalrood

Zachte uitstraling, blanke huid en afstekende koraal rode lippen. Dit is de make-up voor een party.

Lees meer
Face oil

Face oil

Er zit meer glow in make-up producten. Olie kan je helpen om stralend voor de dag te komen.

Lees meer
Pure magie

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s