TalentmanagementBeauty

Talentmanagement

Geniaal! Deze acht allrounders beschikken over verborgen talenten.

Stralende helding

Een transparante basecoat is een perfecte basis voor verzorgde (natuurlijke) nagels. Maar dat is nog niet alles. Gebruik dit product ook als een top coat, voor een mooie finish. Ook handig: de base coat biedt eerste hulp bij pantyproblemen, oftewel ladders. Aanbrengen, laten drogen en het scheurtje is ‘verzegeld’.

Rise and shine

De concealer kan zoveel meer dan alleen kringen onder de ogen camoufleren. De cover-star overtuigt ook als highlighter: accenten in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen laten de ogen groter lijken, waardoor je een heldere oogopslag krijgt. De concealer doet het verder goed als lipstick-booster. Als basis neutraliseert de dekkende crème namelijk de natuurlijke kleur van de lippen, waardoor de lippenstift beter tot zijn recht komt.

Multitalent voor je teint

Eén product, drie toepassingen. Ten eerste en niet onbelangrijk: make-up fixeren. Ten tweede levert de setting-spray een snelle, frisse oppepper voor de huid. Ideaal voor in de handbagage, om de huid te beschermen tegen droge lucht in het vliegtuig. Gebruik dit multitalent tot slot tijdens warme dagen of bij het sporten. Dankzij de fijne nevel houdt je het hoofd koel.

Lipbalm-smoother

Hoofdtaak: de zachte huid van de lippen voldoende hydrateren. Neventaak (maar geen bijzaak): droge en gescheurde nagel huid verzorgen. Breng de balsem rondom de nagel aan een masseer hem lichtjes in.

Power-powder

De brow poeder die mooi gevormde wenkbrauwen accentueert. Gebruik de poeder ook eens als oogschaduw. Dankzij het matte effect worden je ogen echte blikvangers.

Volume en kleur

Droogshampoo komt ook voor in de beautywereld. Dit geheime wapen absorbeert vet en geeft het haar meer volume. De special shampoo voorziet het haar van textuur, wat een ideale basis vormt voor geraffineerde vlechtkapsels.

Toverdoos

Een compacte poeder inclusief fotofilter? Daar zeggen we geen nee tegen. Dankzij een speciale technologie wordt het licht in verschillende richtingen gebroken. Het resultaat is een geperfectioneerd en gelijkmatig huidbeeld. Ronde deeltjes zorgen er bovendien voor dat de foundation gemakkelijk aan te brengen is. Nog een trucje: breng voor extra lange en volle wimpers wat poeder erop aan voordat je mascara gebruikt. Magic.

Bodyguard voor huid en haar

Bodycrème garandeert een bijzonder zachte huid. Maar wist je dat deze crème ook een ideaal middel is tegen statisch haar? Wrijf een hoeveelheid crème ter grootte van een hazelnoot uit over de handpalmen, zodat ze met een dun laagje bedekt zijn. Strijk de crème vervolgens voorzichtig uit over het haar. Je haar zit fantastisch. Positief neveneffect: de haren worden ook nog eens verzorgd.

Gebruik jij een van de verborgen talenten in je dagelijkse routine? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over beauty en leuke weetjes

IJdel met een schoon geweten

IJdel met een schoon geweten

Het aantal beauty merken dat aan groen en verantwoord doet, blijft toenemen. 

Lees meer
Travel in style

Travel in style

Deze herfst wordt internationaal. Wij verraden de places to be en hott it-looks. Boho girls stappen op het vliegtuig naar Mexico.

Lees meer
Wereldvoeten

Wereldvoeten

Waar je ook gaat staat of shopt, weinig zo fijn als een uitgebreide pedicure (zonder streng kijkend type in witte jas, met fijne crèmes en lak voor in de sandaal).

Lees meer
Talentmanagement

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s