Zo ben je stijlvolMode

Zo ben je stijlvol

Stijl reflecteert wie je bent, waar je van houdt en waar je je goed bij voelt. Je hoeft niet modieus te zijn om stijlvol te zijn en vergeet nooit dat een eerste indruk belangrijk is. Ontwikkel een unieke look voor een blijvend effect.

  • Door kleding kun je nieuwe, blijf en zelfverzekerd voelen. je gebruikelijke jeans en T-shirt vervangen door iets anders is geen tijdverspilling.
  • Kijk in tijdschriften en op websites waar je kleding vindt die je leuk vindt en praat met vriendinnen over van wie je de stijl bewondert. Als je eenmaal weet wat je wilt (en waarom), kun je kijken wat bij jouw lichaam past. Je op deze manier kleding mag geen kwelling zijn.
  • Draag nooit iets waar je je onzeker in voelt. Als het niet goed voelt, staat het ook niet goed.
  • Kleed je net zo goed voor jezelf als voor een ander. Het voelt goed om indruk te maken, maar het voelt nog beter om in de spiegel te kijken en te denken: ‘Yes, ik zie er geweldig uit.’
  • Vergeet niet dat kleding, schoenen, haar, make-up en sieraden elkaar versterken. Zucht niet omdat het allemaal teveel werk is, maar zie het als een gelegenheid om er geweldig uit te zien en ga experimenteren.
  • Als je risico’s neemt met je make-up, haar of kleding en het werkt niet, jammer dan. Het is niet voor eeuwig. Het is beter om nieuwe dingen te proberen en ze weer uit te trekken dan om nooit n=de moeite te nemen omdat je bang bent dat het niet zal staan.
  • Zorg dat je altijd een of twee combinaties hebt hangen waarvan je weet dat ze goed staan en waar je je goed in voelt.

Hoe zorg jij ervoor dat je stijlvol bent? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over mode en leuke weetjes

De jaren 50

De jaren 50

Prada zorgt ervoor dat we er net zo fatsoenlijk uitzien als in de fifties. Met een vleugje leer en een toefje skin oogt het allemaal stiekem wat frivoler.

Lees meer
Snoepgoed

Snoepgoed

Popperige modellen, gehuld in zoetgekleurde broderie anglaise met een strikje erom. De macaron inspiratiebron.

Lees meer
Toujours Paris

Tourjours Paris

Boulevard St. Germain, van Librairie La Hune tot de winkel van Sonia Rykiel, schuin aan de overkant. Dat kleine stukje grond herbergt een wereld op zich.

Lees meer
Zo strijk je

Zo strijk je

Als je van plan bent vaker te strijken dan af en toe eens een blouse. Koop een goede strijkplank en een stoomstrijkijzer. Je kunt netjes strijken als het glad ligt.

Lees meer
Zo ben je stijlvol

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Mode

Getagd als:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s