Accommodaties in Ho Chi Minh CityVietnam

Accommodaties in Ho Chi Minh City

De stad is opgedeeld in 24 districten waarvan er 3 populair zijn bij reizigers. District 1 staat bekend als de backpackers wijk. Probeer hier in de buurt te blijven. Naast leuke hostels zijn hier leuke bars en restaurants. Ook District 3 is een leuke wijk om in te overnachten.

District 1

District 1 is het belangrijkste financiële en commerciële centrum van Ho Chi Minh City. Met Franse koloniale architectuur, groen en boulevards, eetgelegenheden en winkels. Hier vind je het best nachtleven en de beste restaurants. Voor elke budget, wel vrij druk.

District 2 (Chinatown)

Deze regio is populair bij backpackers en budget reizigers. District 5 is het Chinatown van Ho Chi Minh City, waar oosterse architectuur, straatmarkten en restaurants zijn. Er zijn boeddhistische tempels, zoals Tam Son Hoi Quan, Thien Hau en Khanh Van Nam Vien en de Binh Tay Market (grootste markt in Vietnam).

Sigoong Hostel

Het Sigoong Hostel is een mooi hostel met een fijne lounge waar je tot rust kan komen. De bedden zijn fijn en het hostel is modern.
€9 per overnachting in een dorm.

Della Boutique Hotel

Della Boutique Hotel midden in het centrum van Ho Chi Min. Zowel de dorms als de tweepersoonskamer zien er goed uit. De bedden liggen lekker en de douches zijn warm. Met rooftop bar.
€12 per nacht in een dorm | €52 per nacht in een tweepersoonskamer

Ken jij nog een leuk hotel, hostel of iets anders waar je heerlijk kunt overnachten? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over reizen en leuke weetjes over bestemmingen

Chu Chi tunnels

Chu Chi tunnels

De Cu Chi tunnels bestaan uit een ondergronds tunnelsysteem van 250 kilometer en ligt op ongeveer 40 kilometer van Ho Chi Minh. Het systeem loopt bijna onder heel Vietnam.

Lees verder
Ho Chi Minh City-Saigon

Ho Chi Minh City / Saigon

Ho Chi Minh City ligt 1800 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Hanoi. De internationale luchthaven Tan Son Nhat ligt 6 kilometer ten noorden van het centrum (District 1).

Lees verder
Accommodaties in Ho Chi Minh City

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s