Travel in styleBeauty

Travel in style

Deze herfst wordt internationaal. Wij verraden de places to be en hott it-looks. Boho girls stappen op het vliegtuig naar Mexico. Trendsetters bezoeken Kopenhagen. Natuurliefhebbers maken een trektocht door de Alpen.

Beauty on the beach

Zeven zonuren per dag, temperaturen tot 32 graden: Puerto Escondido is een ultieme hotspot voor surfers. Belangrijk: een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. En verder nog: een getinte gel voor een prachtige bruine tint. Op naar de strandbar!

Beauty in the city

Puur, stijlvol, minimalistische: de inwoonsters van de Deense hoofdstad beheersen de clean chic look als geen ander. Ga nu ook voor de nordic style, met make-up en verzorging voor een natuurlijk understatement. Mooi voor een klassieke avond-look: een diep zwarte eyeliner.

Beauty in the mountains

Groene weides, kristalheldere bergmeertjes, een betoverend uitzicht: je beleeft het tijdens een trektocht door de Alpen. Maar pas op: in de bergen is de uv-straling veel sterker dan op zeeniveau. Per 300 hoogtemeters neemt de uv-straling met drie tot vijf procent toe. Een zonnecrème met minimaal SPF 50 mag daarom in geen enkele rugzak ontbreken.

Hoe ga jij in style op reis? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over beauty en leuke weetjes

IJdel met een schoon geweten

IJdel met een schoon geweten

Het aantal beauty merken dat aan groen en verantwoord doet, blijft toenemen. 

Lees verder
Wereldvoeten

Wereldvoeten

Waar je ook gaat staat of shopt, weinig zo fijn als een uitgebreide pedicure (zonder streng kijkend type in witte jas, met fijne crèmes en lak voor in de sandaal).

Lees verder
Travel in style

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Beauty

Getagd als:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s