Vooruit jij mag stralen!Beauty

Vooruit jij mag stralen!

Wil je jezelf goed in je vel voelen? Dat is heel eenvoudig, stop gewoon met jezelf te vergelijken met andere personen. Het maakt niet uit of je puistjes, kleine borsten, een dik achterwerk, onhandelbaar haar, of wat dan ook hebt. We hebben allemaal wel iets waar we niet zo tevreden over zijn. Het belangrijkste is jezelf te aanvaarden als één geheel van binnen én van buiten. Prijs je unieke schoonheid en zeg ‘doei’ tegen alle negatieve gedachten.

Hoe meer je beseft wat voor effect jouw schoonheid heeft op je huid, energie, haar, humeur, karakter, etc. hoe meer je voordeel kunt halen uit de hulpmiddelen, tips en technieken. 

Je bent een schoonheid

Elke persoon op deze planeet heeft natuurelementen lucht, vuur en aarde in zijn lichaam en psyche.

Lucht regeert over de longen, het verstand de openingen en holtes in het lichaam, het zenuwstelsel, de bloedsomloop en de ademhaling. Vuur controleert onze impulsen voor honger en dorst, het doen glanzen van ogen en huid, het bloed en de spijsvertering en de schommelingen van onze lichaamstemperatuur. Ten slotte bestuurt het natuurelement aarde alle vloeistoffen in het lichaam, het bestuurt de slaap evenals kracht en uithoudingsvermogen en het geeft structuur in de vorm van onze weefsels en spieren.

Niemand is zuiver lucht, zuiver vuur of zuiver aarde. Ieder van ons is gevormd door de drie verschillende elementen en zijn controleren alle vitale functies van het lichaam en de psyche. Wat ons echter individueel verschillend maakt, is de unieke mengeling van de drie elementen in ons gestel.

Bij de meeste mensen zal één natuurkracht domineren. Door het kennen van jouw schoonheid type weet je hoe je jouw huid, lichaam en haar in balans kunt houden.

Hoe zorg jij ervoor dat jij jouw schoonheid accepteert? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over beauty en leuke weetjes

IJdel met een schoon geweten

IJdel met een schoon geweten

Het aantal beauty merken dat aan groen en verantwoord doet, blijft toenemen. 

Lees meer
Travel in style

Travel in style

Deze herfst wordt internationaal. Wij verraden de places to be en hott it-looks. Boho girls stappen op het vliegtuig naar Mexico.

Lees meer
Wereldvoeten

Wereldvoeten

Waar je ook gaat staat of shopt, weinig zo fijn als een uitgebreide pedicure (zonder streng kijkend type in witte jas, met fijne crèmes en lak voor in de sandaal).

Lees meer
Vooruit jij mag stralen!

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Categorieën:Beauty

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s