SchoonheidstrucjesMake-up

Schoonheidstrucjes

1. Als u uw ogen wilt laten stralen, kunt u transparante, vrolijke oogschaduw nemen, zoals roomkleurig, iriserend paarlemoer, zacht lila of doorzichtig wijnrood.

2. Als je geen camouflagestift bij de hand hebt, kun je met wat foundation op een kwastje puistjes of kringen onder de ogen camoufleren.

3. Vermijd camouflagestiften met roze of oranje ondertonen. Deze accentueren verkleuringen en oneffenheden eerder dan dat ze ze corrigeren.

4. Als je wilt dat uw je rouge er natuurlijk uitziet, kun je een kleur kiezen die overeenkomt met de kleur van je wangen als je bloost.

5. Om er goed verzorgd maar niet te zwaar opgemaakt uit te zien, kun je beter geen harde lijnen om je ogen tekenen. Vervaag alles goed.

6. Bij blondines staat bruine mascara natuurlijker dan zwarte. Een bruinzwarte is ook een mogelijkheid voor iets meer kleur.

7. Houdt je van heel lichte oogschaduw, zet je ogen dan aan met een potlood en mascara en voorkom daarmee een fletse uitstraling.

8. Als je helemaal geen make-up wilt dragen, kun je met een grote kwast bronzing poeder aanbrengen, voor een gezonde goudkleurige huid.

9. De kleur van je huid verandert met de seizoenen, dus pas de kleur van je foundation aan door er lichte of donkere poeder over aan te brengen.

10. Je doet langer met je lippenstift als je hem met een penseeltje aanbrengt. Men schat dat je hem dan 20 of zelfs meer keren vaker kunt gebruiken.

Welk schoonheidstrucje gebruik jij? Laat het weten in de reacties 🙂

Lees meer interessante artikelen over make-up en leuke beauty weetjes

Mengen op maat

Mengen op maat

Op zoek naar net die ene kleur? Make-up kun je op verschillende manieren mengen.

Lees verder
Het betere zelfbruinen

Het betere zelfbruinen

Jezelf in één tint bruinen staat onnatuurlijk, omdat de zon je ook niet overal gelijkmatig kleurt. Een mix van make-up en selftan, dat is zonloos zonnen.

Lees verder
Schoonheidstrucjes

Ontvang nieuwste artikelen in je inbox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s